Belediye Başkanları Başbakan ile Buluşuyor

Belediye Başkanları Başbakan ile Buluşuyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı 2. İl Belediye Başkanları toplantısı için Amasya'ya gitti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen ve 30 İlin Belediye Başkanlarının bir araya geleceği "2. İl Belediye Başkanları Toplantısı", Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında Amasya Ulupınar'da gerçekleşecek. Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı  17 -18 ve 19 Ekim tarihleri arasında Amasya'da gerçekleştirilecek olan 2. İl Belediye Başkanları toplantısı için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap da toplantıya katılmak üzere Amasya’ya gitti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Amasya'ya hareket etmeden önce yaptığı açıklamada; Genel Başkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile 17-19 Ekim tarihleri arasında Amasya'da olacağız. AK Partili İl Belediye Başkanları ile toplantı düzenleyeceğiz. Amasya'daki toplantıda Belediyemiz hizmet ağları konusundaki çalışmaları, projeleri ortaya koyup fikir alışverişi yapıp taleplerimizi Başbakanımıza ileteceğiz. diye konuştu.