Belediye İle Unchr Ortak Proje

Belediye İle Unchr Ortak Proje
Kilis Belediyesi ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR) arasında kişilere koruma ve hizmetlerin sağlanmasında mevcut işbirliğinin...

Kilis Belediyesi ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR) arasında kişilere koruma ve hizmetlerin sağlanmasında mevcut işbirliğinin güçlendirilmesi ve yerel toplumlarda sosyal uyumun desteklenmesi amacıyla bir mutabakat metni imzalandı.

UNCHR Türkiye Temsilcisi Philippe Lecrec beraberindeki heyet Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Başkan Yardımcısı Mustafa tohumcu ile bir araya gelerek, devam eden projeler, bu yıl ile ilerleyen yıllarda yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkan Ramazan, UNCHR Türkiye Temsilcisi Philippe Lecrec ile beraberindeki Kilis'te ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek, "Belediyemiz ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR) Türkiye Temsilciliği arasında, kişilere koruma ve hizmetlerin sağlanmasında mevcut işbirliğinin güçlendirilmesi ve yerel toplumlarda sosyal uyumun desteklenmesi amacıyla bir mutabakat metni imzaladık. Ayrıca bu işbirliği ile 2022 yılı içerisinde tamamlanması planlanan çocuk dostu alan oluşturulması projesini de hayata geçirmek üzere imzaladık" dedi.

Belediye İle Unchr Ortak Proje

Belediye İle Unchr Ortak Proje

Belediye İle Unchr Ortak Proje

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.