Belediye İşçilerinin Maaşları 41 Bin Liraya Yükseltildi

Belediye İşçilerinin Maaşları 41 Bin Liraya Yükseltildi
Rize'nin Pazar ilçesinde belediye işçilerinin maaşları 41 bin Liraya yükseltildi.

Rize'nin Pazar ilçesinde Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, doğum gününde işçileri sevindiren bir gelişmeye imza attı. Belediye işçilerinin maaşlarını ikramiye haricinde 41 bin liraya yükselten bir ek protokol imzalandı.

Pazar Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Başkan Ahmet Basa'nın makamında gerçekleşen imza töreninde ek protokol, Belediye Başkanı Basa ve Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca tarafından imzalandı.

Başkan Basa: "Çalışanlarımızın Alın Terini Takdir Ediyoruz"

Başkan Basa, bugüne kadar tüm çalışanların yanında olmaya özen gösterdiklerini ve personellerini mağdur etmediklerini belirterek, yaptıkları zammın alın terini, emeğini esirgemeyen tüm çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Alaca: "Aylık Ücretler 41 Bin TL'ye Yükseldi"

Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ise imzalanan ek protokolle işçilerin günlük ücretlerine 350 TL seyyanen zam yapıldığını açıkladı. Bu düzenlemeyle birlikte işçilerin aylık ücretlerinin ikramiyeler hariç ortalama 41 bin TL'ye yükseldiğini kaydeden Alaca, başta Başkan Basa olmak üzere toplu iş sözleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

rizenin-pazar-ilcesinde-belediye-iscilerinin-maaslari-41-bin-liraya-yukseltildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27 Yorum