Belediye Meclis Üyesi Mehmet Üzümcü’nün Acı Günü

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Üzümcü’nün Acı Günü
Rize Belediye Meclis Üyesi Mehmet Üzümcü’nün vefat eden babası Hüseyin Üzümcü, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Rize Belediye Meclis Üyesi Mehmet Üzümcü’nün Pazar günü 94 yaşında hayata gözlerini yuman babası Hüseyin Üzümcü, bugün Kendirli’de defnedildi. İyilik severliği ile bilinen baba Üzümcü, rahatsızlığı yüzünden uzun bir süredir tedavi görüyordu.

Rize’nin Kendirli Beldesi Merkez Camiinde düzenlenen cenaze namazına, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Ak Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ak Parti Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Belediye personelleri, Üzümcü’nün Ailesi ile sevenleri katıldı.

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-1.jpg

Cenaze namazı sonrası Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Hüseyin  amcamıza Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine de sabırlar diliyorum” dedi.

Cenaze Namazı öncesi ise Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile diğer misafirlerini makamında ağırlayarak bir süre sohbette bulundu.

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu3.jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-2.jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-(3).jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-(5).jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-(4).jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-(9).jpg

mehmet-uzumcu’nun-aci-gunu-(10).jpg

alaettin-serdar-kendirlide-misafirlerini-agirladi-(1).jpg

alaettin-serdar-kendirlide-misafirlerini-agirladi-(2).jpg