Belediyeden müthiş çözüm

Belediyeden müthiş çözüm
Rize Belediyesi’nin yol tadilatı ve genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla yollar üzerinde ana arter kavşaklara takılan sinyalizasyon sistemi bazı sorunları beraberinde getirmişti.

Rize Belediyesi’nin Atatürk ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yol tadilatı ve genişletme çalışmalarının  tamamlanmasıyla yollar üzerinde ana arter kavşaklara takılan sinyalizasyon sistemi bazı sorunları beraberinde getirmişti.

olay53 olarak 26 Ağustos günkü “Rize’de Sinyalizasyon Karmaşıklığı Yayalara da Araçlara da Yeşil Işık Yanıyor” isimli haberimizde bu sorunu dile getirip yetkililerin en kısa sürede bu yanlışı düzeltmelerini istemiştik.

Rize Belediyesi’nden, sinyalizasyondaki sorunu düzeltmede müthiş çözüm!

sinyalizasyon-rize-1.jpg

Rize Belediyesi Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi’ndeki bu yanlışı düzeltmek için bugün seferber oldu! Ve o yanlış, belediyenin müthiş planıyla çözüme kavuşarak söz konusu 2 caddedeki araç ve yaya trafiği rahatlatılmış oldu!

İşte size Rize Belediyesi’nin yayalara ve araçlara aynı anda yeşil ışık yanmasının sonucunda trafiğin tehlikeye düşmesini engelleyecek müthiş çözüm!

IŞIKLARI DEĞİŞTİRMEDİLER TABELA KOYDULAR

sinyalizasyon-rize-2.20090910163208..jpg

olay53 yine soruyor. Madem bu şekilde tabelalar ile Rize’deki araç ve yaya trafiğini düzene sokabileceğinizi düşünüyordunuz da neden onca paralar harcanarak o trafik lambalarını şehrin muhtelif yerlerine inşa ettiniz ve neden iki yerde mevcut olan trafik ışıklarının değiştirilmesine gitmeyip bu şekilde tabela ile geçiştiriyorsunuz?

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rizede-sinyalizasyon-karmasikligi-7639.htm