Belediyeden Otel Konforunda Kurban Pazarı

Belediyeden Otel Konforunda Kurban Pazarı
Rize Belediyesi tarafından Kurban Bayramı hazırlıkları başlatılarak otel konforunda modern bir Kurban Pazarı oluşturulmaya başlandı.

Rize Merkez İslampaşa Mahallesi’nde yıkımı yapılan Taşlıdere Çay Fabrikası ile Tır Parkında oluşturulacak Kurban Pazarı için Rize Belediyesi ekipleri çalışmalara başladı. Pazarda vatandaşların tüm ihtiyaçlarının giderilebileceği özel alanlar da oluşturuluyor.

rizede-kurban-pazari-hazirliklari-basladi.jpg

Vatandaşların kurban alımlarında hiçbir sıkıntı yaşamadan ferah ve rahat bir şekilde kurban alımlarının yapılması planlanan Kurban Pazarında, halkımızın buradaki ihtiyaçları da göz önüne alınarak yeme içme alanları oluşturuluyor. Pazar alanında ayrıca seyyar duş kabinleri de yerleştiriliyor.

rizede-kurban-pazari-hazirliklari-basladi-2.jpg

resat-kasap.20140904124043.jpg400 ahırın inşa edilmesi planan Kurban Pazarı ile ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşların sağlıklı bir ortamda, uzman kişilerin gözetiminde ve güvenilir bir şekilde kurbanlıklarını alabilmeleri için gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Özellikle hayvanlarını pazara getiren tüccarların rahatlıkla ihtiyaçlarını giderebilmeleri için duş kabinleri ve dinlenme yerleri yapacaklarını ifade eden Başkan Kasap, kimsenin mağdur olmaması ve sağlıklı bir alışveriş ortamı sağlamak için gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

rizede-kurban-pazari-hazirliklari-basladi-3.jpg

rizede-kurban-pazari-hazirliklari-basladi-4.jpg