Belediyenin Potanın Kraliçelerinden Başkan Kasap’a Ziyaret

Belediyenin Potanın Kraliçelerinden Başkan Kasap’a Ziyaret
Rize’de düzenlenen basketbol Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonasında birinci olan Rize Belediyesi Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Hatay’daki Türkiye Şampiyonasında Türkiye 4.'sü olmasının ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

7-11 Nisan tarihlerinde Rize’de düzenlenen ve Mersin, Çanakkale, Samsun, Rize Kocaeli, Antalya, Van illerinden 8 takımın katıldığı basketbol Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonasında birinci olan Rize Belediyesi  Yıldız Bayan Basketbol Takımı, katılım hakkı kazandığı 5-10 Mayıs tarihlerinde Hatay’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 4.’lüğünü kazandı. Şampiyonada 900’ü aşkım takım arasında tek belediye takımı olan Rize Belediyesi Yıldız Bayan Basketbol Takımı, bu başarısını Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile paylaştı.

rize-belediyesi-yildiz-bayan-basketbol-takimindan-resat-kasapa-ziyaret-1.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap makamında ağırladığı potanın kraliçeleri ile antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kasap, yaptığı açıklamada; “Kulüp temsilcisi, Antrenör, Sporcular ve Belediye yönetimimizin gayretleri ile  ortaya çıkarılan  çok önemli bir sonuç.  Karadeniz Bölgesi ve Anadolu şampiyonluklarında yaklaşık 972 takım ve Fenerbahçe ile yapılan maç sonucunda Türkiye dördüncülüğü elde eden Yıldız Kızlarımız büyük bir başarı sağladılar. Takım içerisinde ayrıca “En değerli oyuncu” ve milli takıma seçilen Erdenay Topçu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

rize-belediyesi-yildiz-bayan-basketbol-takimindan-resat-kasapa-ziyaret-2.jpg

erdenay-topcu.jpg

Takım Antrenörü Mehmet Kaputoğlu,” Hedeflerimizi hep yüksek tuttuk ancak çok zor karşılaşmalar geçirdik. Türkiye 4. Sü olduk. Turnuva da bizden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a Kulüp yöneticilerimize,  azimli çalışmaları ile sporcularımıza “en değerli oyuncu” ve milli takıma seçilen Erdenay Topçu, kızımıza bende çok teşekkür ediyorum. dedi.

rize-belediyesi-yildiz-bayan-basketbol-takimindan-resat-kasapa-ziyaret-4.jpgrize-belediyesi-yildiz-bayan-basketbol-takimindan-resat-kasapa-ziyaret-3.jpg