Benhur Keser Ameliyat Olacak ve En Az 2 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Benhur Keser Ameliyat Olacak ve En Az 2 Ay Sahalardan Uzak Kalacak
Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe maçında sakatlanması nedeniyle oyundan çıkan Benhur Keser’in ameliyat edileceğini ve futbolcunun en az 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı açıklamada, “17.02.2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Benhur Keser’in yapılan muayene ve detaylı tetkikleri sonucunda Hamstring ( uyluk arka adele) grubu semimembranous kasında izole musculotendinous junction ( kas tendon kavşağı) total’e yakın rüptür tespit edilmiştir.

Yapılan çoklu konsültasyonlar sonrasında ameliyat açısından planlama yapılmıştır. Tahmini geri dönüşü 2-4 ay olarak öngörülmektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.