"Benim Sevdam Ne Klavyelerle Ne De Kalemle Silinebilir"

"Benim Sevdam Ne Klavyelerle Ne De Kalemle Silinebilir"
Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, kalbine yazdığı Trabzonspor sevdasını ne klavyelerle ne de kalemle silinebileceğini söyledi.

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, kalbine yazdığı Trabzonspor sevdasını ne klavyelerle ne de kalemle silinebileceğini söyledi.

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, Beşiktaş maçı hazırlıkları öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulundu.

Onur, Aytemiz Alanyaspor maçında her şey güzel giderken birden her şeyin tersine döndüğünü belirterek, "Kral Burak Yılmaz'n da söylediği gibi dün de arkadaşlarımızla toplantı yaptığımızda ilk yarı hayatımın en güzel filimlerinden birini izliyormuş gibi izledim. Gerçekten çok zevk aldım. Ama ikinci yarı işler bir anda değişti. Böyle maçlar belki 1 belki 2 defa olur. Bu maalesef bizim başımıza geldi. Önemli olan bundan dersler çıkarmak ve çıkardığımızı düşünüyorum çünkü öyle bir ekibiz. En kısa sürede bundan kurtulup, Beşiktaş maçını kazandığımızda tekrardan her şey yoluna girecektir" ifadelerini kullandı.

Bazı taraftar gruplarının kendisini istemediği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak ise Onur, "Benim burada 10 yılım geçti. İyisiyle, kötüsüyle. Ciddi bir sakatlığım var. Bunu başkanımızdan malzemecisine kadar herkes biliyor. Bir yırtık. Bu yüzden oynamak istememe rağmen maalesef oynayacak durumda değildim. Oynasaydım 2-3 aylardan bahsedildi. Oynamadım bir anda baktım manşetlerde haberler var. Çok abuk-sabuk benim alacaklarım var. Aldığı parayı beğenmiyor şeklinde şeyler. Sevgili abilerim ben 10 yıldır Trabzonspor ile en ufak bir para konusunda ne tartışmışlığım var. Ne de konuşmuşluğum vardır. Benim kulübümle aramdaki ilişkidir. Belki alacaklar vardır. Ama bu benim kulübümle alakalıdır. Trabzonspor kulübünde kimsenin parası kalmamıştır. Benim bu zamana kadar sahip olduğum her şey Trabzonspor sayesinde elde etmişimdir. Maalesef bir algı var. Oynadığım zaman suçlu oynamadığım zaman suçlu. Sonuçta 10 yıl içerisinde fırsatlarda olmuştur gitmemişimdir. Mevlalarda oldu bırakmışımdır. Bunlar önemli değil" ifadelerini kullandı

"BENİ BEN YAPAN YERDEYİM"

Onur, kendisini Onur yapan yerde olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevdiğim kulüp ve beni ben yapan yerdeyim. Dediğim odur. Birçok insan Onur 10 yıldır burada artık gitmesi gerekir diye düşünen insanlarda olabilir. Ben 2011 yılını sürekli dile getirdiğim için de olabilir. Belki beni gördüklerinde kaçan şampiyonluk, çalınan şampiyonluk akıllarına geliyor da olabilir. Bunlara nederseniz deyin ama her zaman doğruyu söylerim. Kalbim yüreğim. Her zaman çok temiz. Yatağı yattığım zaman kalbim o kadar rahat ki çünkü ben kulübümü asla ve asla yarı yolda bırakmam. Kaldi ki hocam daha iyi bilirim."

"KENDİMİ 10 YILDIR İFADE EDEMİYORSAM YUH DİYORUM YANİ"

Onur, "10 yılda kendimi ifade edemediysem yuh diyorum yani. Geçen sene Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz maçtan sonra MR çekildi. Sol çapraz bağlarımın kopuk olduğunu söylediler. Ameliyat olmadım. Kolay yolu seçseydim ameliyatımı olur yattığım yerden paramı kazanırdım. Şu an hale çapraz bağlarım kopuk oynuyorum. Herkesten fazla antrenman yapıyorum. Yapmak zorundayım oynayabilmem için. Bunlara rağmen hale Onur şöyle, Onur böyle deniyorsa başka söylenecek bir şey yok. Buraya kazıdığım sevda ne klavyelerle, ne kalemle asla değiştirilmez" şeklinde konuştu.

(Gökmen Şahin /İHA)

Kaynak:IHA