Benimle olmazsan Münevver gibi yaparım

Benimle olmazsan Münevver gibi yaparım
Samsun'da 54 yaşındaki emekli polis Recep Yavrucu, 27 yaşındaki N.Ş.'yi evinde silahla tehdit edip cinsel ilişkiye zorladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.
Duruşmada Yavrucu, genç kadının kendisini evlilik bahanesiyle dolandırdığını ileri sürüp birlikte çekildikleri fotoğrafları delil olarak verdi. N.Ş. ise ifadesinde, "Benimle birlikte olmazsan seni Münevver gibi yaparım diyordu. Aşırı derecede sarhoştu. Elinden kurtulmak için kendisini oyalayıp, erkek arkadaşıma mesaj attım. Daha sonra polisler gelip beni kurtardı" dedi.

PARAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde 7 ay önce meydana gelen olayda, eşinden boşanmış olan emekli polis memuru Recep Yavrucu, bir arkadaşının aracılığıyla N.Ş. ile tanışarak arkadaş oldu. Bir süre gönül ilişkisi yaşadıktan sonra da kendisiyle evlenmeye karar verdi. İddiaya göre maddi sıkıntıları bulunan N.Ş.'ye 10 bin 500 TL verdi. Parayı ve emekli polis memurunun kredi kartlarını alan N.Ş. kayıplara karıştı. Genç kadının arkadaşlarına giderek izini bulan Yavrucu, kendisini evine çağırdı. Bunun üzerine eve gelen N.Ş.'den parasını ve kredi kartlarını istedi. Ancak alamayınca, iddiaya göre Recep Yavrucu, "Ya paramı vereceksin ya da benimle birlikte olacaksın. Yoksa buradan ölün çıkar" diyerek tehdit edip N.Ş'yi cinsel ilişkiye girmeye zorladı. Ancak bir fırsatını bulan N.Ş. 28 yaşındaki sevgilisi Hakkı A.'ya mesaj çekip yerini belirtti. Kısa sürede olay yerine gelen polisler Yavrucu'yu gözaltına aldı.

Nöbetçi Mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilen Recep Yavrucu hakkında Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne tehdit, cinsel istismar, polise direnmek, hakaret ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

BENİ DOLANDIRIP SEVGİLİSİNE GİTTİ

İkinci kez hakim karşısına çıkan sanık Yavrucu, genç kadının sevgilisiyle birlikte kendisine tuzak kurduklarını ve parasını aldıklarını ileri sürüp, "1.5 ay gönül ilişkimiz oldu. Daha sonra evlenmeye karar verdik. Kendisine, borçlarını ödemek için 10 bin 500 TL verdim. Daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve paramı istedim. Onlar da vermemek için bana bu tuzağı kurdular. Kendisine cinsel saldırım olmadı ve tehdit de etmedim" dedi. Ardından birlikte çekildikleri kol kola fotoğrafları mahkemeye delil olarak verdi.

Duruşmaya katılan N.Ş. ise sanığın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Borcum olduğu için bana yardım edip 5 bin TL verdi. Kredi kartları da bendeydi. Ama hiç kullanmadım. Olay akşamı da kredi kartlarını vermeye gittim. Otururken elinde silahla geldi. 'Benimle birlikte olmazsan seni Münevver gibi yaparım' dedi. Aşırı derece sarhoştu. Bu sırada onun telefonundan erkek arkadaşıma mesaj atıp yerimi belirttim. Soyunmamı istedi. Ben de onu oyalayıp, konuşup ikna etmeye çalışıyordum. Israrcı olunca pantolonumu çıkartıp iç çamaşırıyla kaldım. Bu şekilde kendisini yarım saat oyaladım. Daha sonra polisler gelip beni kurtardı" diye konuştu.

Mahkeme, sanığın tahliye talebini kabul etmeyerek gelmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.