Beşiktaş Aşkının Böylesi

Beşiktaş Aşkının Böylesi
Gümüşhane’de düğün hazırlığı yapan fanatik Beşiktaşlı çift düğün davetiyelerini maç bileti gibi hazırladı.

Son yıllarda klasikleşen düğün davetiyelerinin yerine içindeki Beşiktaş aşklarını davetiyeye yansıtan Ali Arı ve Banu Yakut, farklı olmak için böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi.

Bugün yapılacak düğün için davetiyeden Beşiktaş kulübüne de gönderdiklerini kaydeden Arı, eşinin de Beşiktaşlı olduğunu söyledi. İlişkileri başlamadan önce eşinin Beşiktaşlı olduğunu bilmediğini kaydeden Ali Arı, "Niçin Beşiktaş?" sorusunu “Beşiktaş artık halkın takımı olarak geçiyor. Taraftar grubundan, sosyal mesajlarına kadar Beşiktaş farklı bir kulüp. Çarşı grubundan sonra diğer takımların taraftar grupları da bilinçlenmeye başladı” şeklinde cevapladı.

ali-ari-banu-yakut.jpg

Beşiktaş’ın farklılıklarından birisinin de Amerika’yı da futboldan soğutan takım olduğunu dile getiren Arı, “İkinci dünya savaşının ardından ABD Milli Futbol Takımı ile mücadele eden Beşiktaş, ABD’yi 5-0 yenmişti. O günden sonra ABD’de futbol çok sevilmez. O günkü milli takım oyuncuları bile futboldan o maçtan sonra soğuduklarını yıllar sonra yaptıkları röportajlarda ifade ettiler. İşte bütün bu gerekçeler nedeniyle Beşiktaş’a ayrı bir aşkla bağlıyız” ifadelerini kullandı.

ali-ari-banu-yakut-dugun-davetiyesi.jpg