Beşiktaş Rize'ye Geliyor

Beşiktaş Rize'ye Geliyor
Ç.Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş yarın (Cuma günü) Rize’ye gelecek.

Beşiktaş, 15 Mart Cumartesi günü saat:19.00’da Ç.Rizespor ile oynayacağı karşılaşma için yarın (Cuma günü) öğleden sonra Rize’ye hareket edecek. Siyah Beyazlılar, Rize’de Dedeman Otel’de konaklayacak.

Spor Toto Süper Ligin 25. Haftasında cumartesi akşamı Ç.Rizespor ile Rize Yeni Şehir Stadı’nda karşılaşacak olan Beşiktaş, Ç.Rizespor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı taktik antrenmanla devam ederken, Siyah Beyazlılar, yarın (Cuma günü) saat 10:30’da yapacağı antrenmanla Ç.Rizespor maç hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a oradan da karayoluyla Rize’ye gelecek. Siyah Beyazlılar, Rize’de Dedeman Otel’de kampa girecek..

Beşiktaş, Ç.Rizespor maç hazırlıklarını Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan 1.5 saatlik idmanla sürdürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan Siyah Beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan Beşiktaşlı futbolcular; elle pas, ayak pas, kafa pas ve şut çalışmasının ardından dar alan çalışmaları gerçekleştirdi. Taktik hazırlık programıyla devam eden idman, oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu ve sahada bireysel çalışan Dany Nounkeu katılmadı.

Hugo Almeida ve Ersan Gülüm takımla birlikte çalıştı.

besiktas-antrenmani.jpg