Beşiktaş U21 Takımı Yalova’da Beraberliği Son Anda Kurtardı

Beşiktaş U21 Takımı Yalova’da Beraberliği Son Anda Kurtardı
Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, sezon açılışında Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın U21 takımı ile hazırlık maçı oynadı. FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya’nın yönettiği mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 so

- Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, sezon açılışında Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın U21 takımı ile hazırlık maçı oynadı. FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya’nın yönettiği mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Karşılaşmada ev sahibi ekip, 15. dakikada İlkay ve 41. dakikada ise İlyas’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ise Beşiktaş U21 takımı 65. dakikada Cengizhan ve 88. dakikada ise Devran ile Çiftlikköy’e cevap verdi.

Siyah-beyazlı ekibin başlattığı Özkaynak projesi hakkında bilgi veren Beşiktaş U21 takımı antrenörü Cem Özden, ”Hem tesis anlamında hem de oyuncu anlamında şu anda çıkış içerisindeyiz. Yönetimimiz de alt yapıya iyi bakıyor. Artık A takımla maçlar yapabiliyoruz. Oyuncu gidiş ve gelişleri oluyor. U21 takımında 3-4 oyuncumuz A takım ile antrenmanlara çıkıp kamplara katılıyor. Bundan sonra bu sayının artacağına inanıyoruz. Alt yapıdan iyi bir takım geliyor. Takımımız oynadığı her maçta ses getiriyor. İnşallah önümüzdeki sezon A takımda alt yapıdan yetişen oyuncuları göreceğiz” dedi.

“ÇİFTLİKKÖY'E BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yalova’da iyi bir antrenman maçı yaptıklarına vurgu yapan Özden, ”Beşiktaş Çiftlikköy Belediyepsor’un sezon açılışına U21 takımımız ile geldik. Bizim de takım olarak maçlarımız devam ediyor. Bu nedenle alternatif kadro ile mücadele ettik. Çiftlikköy takımı için heyecanlı bir maçtı. Bizim için ise durağan başladı ve çok iyi geçmedi. 2-0’da geriye düştük. Savunmamızın yaptığı hatalardan dolayı. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle oyuna tutunduk. Bulduğumuz gollerle maç 2-2 berabere bitti. Oyuncularım açısından iyi bir antrenman maçı oldu. Çiftlikköy’e de başarılar diliyorum. İyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.