Beşiktaş UEFA aşkına

Beşiktaş UEFA aşkına
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu beşinci maçında bu gece İngiltere'nin Manchester United takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Manchester'daki Old Trafford Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak ve Star tv'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Fransız hakem Stephane Laurent Lannoy yönetecek. Karşılaşmada, Lannoy'un yardımcılıklarını Eric Dansault ile Laurent Ugo yapacak. Maçın 4. hakemi ise Antony Gautier.

Gruptan çıkma şansı bulunmayan siyah-beyazlılar, Manchester'dan iyi bir sonuçla ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalma şansını son maça taşımaya çalışacak.

Grubun diğer maçında 3. sıradaki CSKA Moskova, evinde 2. sıradaki Wolfsburg'u ağırlayacak. Karşılaşma 19.30'da başlayacak.

Beşiktaş'ın bu maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Rüştü-İbrahim Toraman, Ferrari, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş- Ekrem, Ernst, Fink,Tello- Yusuf, Bobo

Gruptan çıkmayı garantileyen Manchester United'ta ise Alex Ferguson Beşiktaş karşısına as takımı dinlendirecek genç futbolcularla sahaya çıkacak. Ferguson İngiliz basınına yaptığı açıklamada,"Korumamız gereken bir adımız var. United’ın ağırlığına yakışacak bir oyun sergileyeceğimize eminim. Daha çok Carlin Cup maçlarında genç oyunculara şans veriyoruz. Son iki grup maçında da bu oyuncuları deneyeceğim. Welbeck, Gibson ve Macheda gibi genç oyunculara şans vereceğim" diye konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ'TA SIVOK CEZALI

Siyah-beyazlılarda sarı kart cezalısı Tomas Sivok, Manchester United karşısında forma giyemeyecek. Bu arada çocuğu hasta olan ve İstanbul'da bırakılan Mert Nobre ile sakatlıkları bulunan Hakan Arıkan, Filip Holosko ve Rıdvan Şimşek de bu maçta görev yapamayacak. 

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BU GECENİN MAÇLARI

21.45 - Bordeaux - Juventus (A Grubu)
21.45 - Bayern Münih - Maccabi Haifa (A Grubu)
21.45 - Real Madrid - Zürich (C Grubu)
21.45 - AC Milan - Olympique Marseille (C Grubu)
21.45 - Porto - Chelsea FC (D Grubu)
21.45 - Apoel - Atletico Madrid (D Grubu)