Beşiktaş Yangınındakilerden 4’ü Giresunlu

Beşiktaş Yangınındakilerden 4’ü Giresunlu
Beşiktaş'ta Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 4'ünün Giresun nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Giresunlular'dan 2’sinin de baba oğul olduğu belirlendi

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Gayrettepe’de 16 katlı binadaki yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında Giresun nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki Efe Demir, 47 yaşındaki Gökay Tevlek ile 59 yaşındaki Yılmaz Kıhrı ile oğlu 36 yaşındaki Akın Kıhrı’nın olduğu belirlendi.

Hayatını kaybedenlerden Efe Demir’in İstanbul Bahçeköy'deki aile kabristanlığında toprağa verileceği, baba-oğul olan Yılmaz ve Akın Kıhrı’nın cenazelerinin ise Giresun’un Tirebolu ilçesi Menderes köyüne getirileceği öğrenildi.

Gökay Tevlek’in ise cenazesi ise işlemlerinin ardından Sarıyer Çayırbaşı Merkez Camisinde ikindi namazına müteakip kaldırılarak Bahçeköy Mezarlığına defnedilecek.

besiktas-yangininda-hayatini-kaybedenlerden-4u-giresunlu-4.jpg

besiktas-yangininda-hayatini-kaybedenlerden-4u-giresunlu-3.jpg

besiktas-yangininda-hayatini-kaybedenlerden-4u-giresunlu-2.jpg

besiktas-yangininda-hayatini-kaybedenlerden-4u-giresunlu-1.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.