Beşiktaş'ın CAS Davası Sonuçlandı

Beşiktaş'ın CAS Davası Sonuçlandı
CAS, Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı itirazla ilgili kararını 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar vereceğini belirtti.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu tarafından Beşiktaş'a verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı itirazla ilgili kararını 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar vereceği açıklandı.

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni sezonda Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağının belli olacağı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) davası, bugün İsviçre'nin Lozan kentinde görülecek.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası nedeniyle CAS'a itirazda bulunmuştu.

"BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPASI'NA GİDECEKTİR"

Bu arada Beşiktaş kongre üyesi olan tecrübeli Avukat Ali Rıza Dizdar, önemli açıklamalarda bulundu. Dizdar, "Cas davasında başkana ve meslektaşıma güveniyorum" dedi.

Cas davasında başkana ve meslektaşıma güveniyorum. Duruş olarak sergiledikleri temsil tavırlı ve net. Geçmiş Yönetimin hatası var mıdır? Yok mudur? Paralar ödendi mi? ödenmedi mi? diye eski Yöneticimiz Ahmet Akpınar ile inceledim. Sahtekarlığa yönelik bir şey göremedim yazılar son derece net. Kılı kırk yararken dikkatli olmak lazım. Gidenler gider ama Beşiktaşlılık duruşu asla değişmez. Uefa Beşiktaş'a Ali Cengiz oyunu oynadı verilen karar tahkim'de bozuldu. Ancak her zaman söyledim daha önce Beşiktaş'ın Uefa'dan almış olduğu men, ihtar yada kınama cezası yok. Bundan dolayı para cezasında indirim olacak ve göreceksiniz ki dava Cas'dan dönecek ve Beşiktaş bu sezon Avrupa Kupalarında yer alacak.