Beşiktaşlı futbolcuya silahlı saldırı

Beşiktaşlı futbolcuya silahlı saldırı
Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre dün gece silahlı saldırıya uğradı. Siyah-Beyazlı futbolcunun hastaneye götürüldüğü ve ameliyata alındığı bildirildi

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin, Şişli’deki bir gece kulübünde çıkan silahlı kavgada yaralandığı iddia edildi.

Çıkan kavgada Töre’nin yanı sıra 3 kişinin de yaralandığı öne sürüldü. Sırtından vurulduğu belirtilen Gökhan Töre’nin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Gökhan Töre, dün gece Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkmış ve 65 dakika sahada kalmıştı.

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçından sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden ayrılan Gökhan Töre evine gitmek yerine arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittiği ve silahla yaralandığı öğrenildi.

Hayati tehlikesi bulunmayan futbolcu hemen Forence Naytingel Hastanesine kaldırıldığı ve Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı’nın hastaneye gelerek duru hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Sabaha kadar yanından ayrılmayan Kavalcı’nın olayı gizlemesine rağmen duyulması üzerine diğer yöneticiler de hastaneye gizlice giderek Gökhan hakkında bilgi aldıkları öğrenildi. Beşiktaş Kulübü en kısa zamanda resmi siteden açıklama yapacağı olayın netleşmesini bekledikleri belirtildi.

Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.