Beşiktaş'ta Adalı'nın Teknik Direktör Adayı Mustafa Denizli

Beşiktaş'ta Adalı'nın Teknik Direktör Adayı Mustafa Denizli
Beşiktaş'ta başkan adaylığını resmen açıklayan Serdal Adalı, Ç.Rizespor'dan ayrılan Mustafa Denizli'yi Teknik Direktör adayı olarak belirledi.

Beşiktaş'ta başkan adaylığını resmen açıklayan Serdal Adalı, Murat Aksu ile yaptığı görüşmeden sonra liste çalışmalarına hız verdi. Adalı'nın teknik direktör adayları arasında ise Mustafa Denizli ve Zico'nun bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta başkan adaylığını resmen açıklayan Serdal Adalı, Murat Aksu ile yaptığı görüşmeden sonra liste çalışmalarına hız verdi. Dün, TFF Başkanı ve Beşiktaş eski başkanı Yıldırım Demirören'in de koşulsuz desteğini alan Adalı'nın listesinde Murat Aksu da yer alacak.

Adalı'nın Beşiktaş'ta mali yapıda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Murat Aksu ile birlikte göreve gelir gelmez siyah-beyazlı kulübün kasasına 100 milyon euro nakit para koymayı planladığı öğrenildi.

Bu para ile Beşiktaş'ın kısa vadeli borçlarını ödemeyi planlayan Serdal Adalı, ayrıca Türkiye'yi ayağa kaldıracak yıldız isimleri de transfer etmek için kolları sıvayacak. Adalı'nın ilk hedefinin Quaresma olduğu, teknik direktör adayları arasında ise Mustafa Denizli ve Zico'nun bulunduğu öğrenildi.