Beşiktaş'tan Çaykur Rizespor Yönetimine Dostluk Yemeği

Beşiktaş'tan Çaykur Rizespor Yönetimine Dostluk Yemeği
Beşiktaş Kulubü, Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Yeşil Mavili yönetime dostluk yemeği düzenledi.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ve beraberindeki heyet ile dostluk yemeğinde buluştu. Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’daki yemeğe, Gençlik ve Spor eski bakanlarından Dr. Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da katıldı.

Yemekte ayrıca; Beşiktaş Genel Sekreter İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden, E-Spordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ile Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse de yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin sonunda Fikret Orman, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal’a günün anısına bir plaket takdim etti ve dostça bir mücadele olması temennisinde bulundu.

besiktastan-caykur-rizespor-yonetimine-dostluk-yemegi-(1)-001.jpgbesiktastan-caykur-rizespor-yonetimine-dostluk-yemegi-(2)-001.jpgbesiktastan-caykur-rizespor-yonetimine-dostluk-yemegi-(3)-001.jpgbesiktastan-caykur-rizespor-yonetimine-dostluk-yemegi-(4)-002.jpgbesiktastan-caykur-rizespor-yonetimine-dostluk-yemegi-(5)-001.jpg