Beşiktaş'tan Rizespor'a Dostluk Yemeği

Beşiktaş'tan Rizespor'a Dostluk Yemeği
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Ç. Rizespor Yönetimine dostluk yemeği verdi.

Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman, Ç. Rizepor maçı öncesi Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Köşebaşı Basın Ekspres Restaurant’da düzenlenen dostluk yemeğine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Faik Akdil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Ç.Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Başkanvekili Halim Mete, Yönetim Kurulu Üyesi Koray Deniz, Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Eski Üyesi ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı katıldı.

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(1).jpg

Ç. Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Fikret Orman, BJK TV’ye şunları söyledi: “Çok yakın dostlarımız. Biliyorsunuz ben Karadenizliyim. Ç.Rizespor yönetim kurulunda bizim çok yakın dostlarımız var. Başkanımız da dahil olmak üzere hepsi çok değerli insanlar. Şimdi yemeğimizi yedik ve maçı izlemek üzere stada gidiyoruz.”

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(6).jpg

Yemek sonunda Başkan Orman, Ç.Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan’a üzerinde 7 numara  Seba yazılı Beşiktaş forması ve günün anısına yaptırılan atkı hediye etti.

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(8).jpg

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(3).jpg

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(4).jpg

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(5).jpg

besiktastan-caykur-rizespora-dostluk-yemegi-(7).jpg