Beşir Derneği Rize Şubesinden Suriye ve Bayırbucaklılara Yardım

Beşir Derneği Rize Şubesinden Suriye ve Bayırbucaklılara Yardım
Beşir Derneği Rize Temsilciliği, Suriye`deki Bayırbucak Türkmenleri ve Suriyeli ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı.

Beşir Derneği Rize temsilcisi Saim Öksüz, yaptığı açıklamada Suriye'de yaşayan Bayırbucak Türkmenleri ve diğer sivillere yapılan saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Türkmenlerin ve ülkelerinden edilen bütün Suriyeli mültecilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Öksüz, "Dualarımız hep onlarla. Dualarımızın yanısıra Rize genelinde Bayırbucak Türkmenleri ve bütün Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyada hedefimiz 2 tır malzemeyi ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırabilmek. Sınırda kurulan çadırlarda yaşayan kardeşlerimizin acil olarak battaniye, kışlık mont, kışlık ayakkabı, konserve, su, çocuk maması, çocuk bezi ve her türlü kuru gıdaya ihtiyaçları var. Kampanyaya tüm Rizeli hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Öksüz, kampanyanın 15 Ocak 2016 tarihine kadar süreceğini ve aynı akşam yardımların ayrıştırılarak gönderileceğini sözlerine ekledi.

-rizede-besir-derneginden-yardim-kampanyasi-(3).jpg

besir-dernegi-rize-subesinden-suriye-ve-bayirbucaklilara-yardim-1.jpg

-rizede-besir-derneginden-yardim-kampanyasi-(2).jpg-rizede-besir-derneginden-yardim-kampanyasi-(4).jpg