Beşir Derneği Rize'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Tırı Gönderildi

Beşir Derneği Rize'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Tırı Gönderildi
Beşir Derneği Rize Temsilciliği tarafından Bayırbucak Türkmenlerine bir tır dolusu insani yardım malzemesi gönderildi.

Beşir Derneği Rize Temsilciliği aracılığıyla temin edilen insani yardım malzemelerini taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Rize Belediyesi önünden dualarla uğurlandı.

Beşir Derneği Rize İl Temsilcisi Saim Öksüz burada yaptığı açıklamada; “Bayırbucak ve diğer ihtiyaç sahiplerimiz için Rize Belediyemiz ve STK'larımız ile birlikte başlatmış olduğumuz yardım kampanyamızı Rizeli hayırseverlerimizin desteği ile hazırladık. Şuan yardım TIR’ımızı hayırlısı ile yolcu ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

besir-dernegi-rize-temsilciligi-tarafindan-bayirbucak-turkmenlerine-yardim-tiri3.jpg

Rize Belediyesi önünde düzenlenen uğurlama törenine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları Çoşkun Yeğen, İsmet Sivrikaya ve Sultan Yılmaz, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Beşir Derneği Rize İl Temsilcisi Saim Öksüz, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

besir-dernegi-rize-temsilciligi-tarafindan-bayirbucak-turkmenlerine-yardim-tiri-2-001.jpgbesir-dernegi-rize-temsilciligi-tarafindan-bayirbucak-turkmenlerine-yardim-tiri-1.jpg