Beyaz örtü Bolu Dağı esnafını mutlu etti

Beyaz örtü Bolu Dağı esnafını mutlu etti
Kar yağışıyla beyaza bürünen Bolu Dağı'nda TEM Otoyolu yerine D-100 karayolunu kullanmayı tercih eden sürücüler, esnafın yüzünü güldürdü - Tesis sahibi Yıldırım:- "Buranın havası, suyu ve eşsiz manzarası, müşterilerimiz tarafından tercih konusu oluyor. Be

DÜZCE (AA) - Kar yağışının ardından beyaza bürünen Bolu Dağı manzarasını izlemek isteyen sürücülerin D-100 karayolunu kullanması, esnafı mutlu etti.

Bolu Dağı'nda etkili kar yağışının ardından TEM Otoyolu yerine D-100 karayolunu tercih edenler, yol kenarlarındaki dinlenme tesislerinde manzaranın keyfini çıkarıyor.

Bölgede tesis işleten Ferda Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu Dağı'nın doğal güzellikleriyle eşsiz bir yer olduğunu söyledi.

Kar yağışını beklediklerini anlatan Yıldırım, "Buranın havası, suyu ve eşsiz manzarası, müşterilerimiz tarafından tercih konusu oluyor. Beyaz gelinlikle beraber daha da güzel bir manzara oluşturuyor. Kar yağışı bizi memnun etti. Yolumuzda ekipler sürekli çalışarak kapanmasına izin vermiyor. İşlerimiz kar yağışıyla beraber artış gösterdi." dedi.

Salih Akay ise sürücülerin kış aylarında TEM Otoyolu yerine D-100 güzergahını kullandığını vurgulayarak, "Burası et mangalıyla meşhur bir bölge. Eskiden bu yana sabit müşterilerimiz var. Bu güzellikleri görmek isteyenler, özellikle kış aylarında bu yolu kullanıyor. İşlerimizden oldukça memnunuz." diye konuştu.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede kar yağışının yarın da aralıklarla etkili olacağını bildirdi.