Bıçaklanan tiyatrocu Sümer Tilmaç, taburcu oldu

Bıçaklanan tiyatrocu Sümer Tilmaç, taburcu oldu
Antalya'daki çiftliğinde, işletme müdürü tarafından bıçaklanan tiyatro ve sinema sanatçısı Sümer Tilmaç, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Serik'in Karadayı beldesinde eşinin adını taşıyan çiftliği bulunan tiyatro ve sinema sanatçısı Sümer Tilmaç (64), çiftlik işleri nedeniyle tartıştığı Melek Çiftliği İşletme Müdürü Osman N.G. (52) tarafından dün öğle saatlerinde bıçaklanmıştı.

Tilmaç, diğer çalışanlar tarafından kaldırıldığı Serik'te bulunan Özel Aspendos Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan ünlü sanatçı Tilmaç taburcu oldu. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tilmaç, Cüneyt Arkın gibi film yapmak istediğini ama olmadığını söyledi.

sumer-tilmac.jpg

Kendisini ülkenin içinde bulunduğu duruma benzeten Tilmaç, şöyle konuştu: "Olay kazayla meydana geldi. Bir arkadaşın psikolojik sorunları neden oldu. Tahtaya bıçak atıyorduk yanlışlıkla ayağıma geldi. Şikayetçi olmadım. Türkiye'de herkes birbirinden şikayetçi oluyor. Bir de ben şikayetçi olayım demedim. Şu an sağlık durumum iyi."

Tilmaç daha sonra özel aracıyla istirahat etmek üzere Melek Çiftliği'ne gitti.

Öte yandan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Osman N.G., ünlü sanatçının şikayetçi olmaması nedeniyle ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.