Bıçaklı Kavgaya Karışan 2 Kişi Tutuklandı

Bıçaklı Kavgaya Karışan 2 Kişi Tutuklandı
Önceki gün, Kahta Baraj Yolu üzerinde bulunan bir kafede bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmış ve bıcaklı kavgaya dönüşmüştü.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bıçaklı kavgaya karışan 2 kişi tutuklandı.

Önceki gün, Kahta Baraj Yolu üzerinde bulunan bir kafede bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmış ve bıcaklı kavgaya dönüşmüştü. Kavgada S. B. (27), M.A. (54) ve M.Ç. (29) vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanmıştı. Olayda 1'i bayan olmak üzere 3 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.Ç.(23) ve M.Ç.(29) isimli şahıslar suç aleti bıçak ile birlikte yakalanarak göz altına alındı. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadeleri tamamlanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.