BİK Trabzon Şube Müdürü Nuhoğlu'ndan Rize Olay Gazetesi ve 2 Mart Gazetesine Ziyaret

BİK Trabzon Şube Müdürü Nuhoğlu'ndan Rize Olay Gazetesi ve 2 Mart Gazetesine Ziyaret
Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Rize Olay Gazetesi ile 2 Mart Gazetesini ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, şube müdürlüğüne bağlı illerdeki yerel gazetelere ziyaretleri kapsamında Rize’ye geldi. Rize Olay Gazetesi ile 2 Mart Gazetesini ziyaret eden Nuhoğlu, sorumluluk alanındaki illerde ziyaretlerin devam edeceklerini kaydetti.

Yerel basın ziyaretleri kapsamında gerçekleşen ziyarette, Trabzon Şube Müdürü Nuhoğlu, Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı ile 2 Mart Gazetesi sahibi Mustafa Köroğlu ve Rize Olay Gazetesi sahibi Ali Köroğlu ile görüştü.

Nuhoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Kurulunun aldığı karar doğrultusunda valilik görev alanından BİK Trabzon Şube Müdürlüğüne bağlanmak suretiyle görev alanına dahil edilen Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerinde gerek yerel gazetelerin gerekse kurum ve kuruluşların bilgilendirilmesi kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Rize ilindeki yerel gazetelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek yerel basının sorunları üzerine durdu.

Yerel gazetelerin güncel sorun ve talepleri üzerine istişarede bulunan Nuhoğlu, yürüttükleri çalışmalar ve gerçekleştirdikleri ziyaretlerle görev alanındaki illerde yerel gazetelerin sorunlarını dinlemeye ve çözüm üzerine adımlar atmaya devam edeceklerini kaydetti.

Nuhoğlu, ziyaretin sonunda ise 2 Mart Gazetesini sahibi Mustafa Köroğlu ile Rize Olay Gazetesi sahibi Ali Köroğlu’na Basın İlan Kurumu tarafından hazırlanan eserleri takdim etti.

2 Mart Gazetesi sahibi Mustafa Köroğlu, nazik ziyareti dolayısıyla Trabzon Şube Müdürü Nuhoğlu’na teşekkür ederken, Rize Olay Gazetesi sahibi Ali Köroğlu ise kentteki yerel basının daha iyi şartlarda yayın hayatını sürdürebilmesi ve BİK görev alanına dahil edilen gazetelerin bilgilendirilmesi amacıyla Nuhoğlu’nun kentte gerçekleştirdiği ziyaret ve yürüttüğü çalışmaların yerel basına olumlu katkılar yapacağına inandığını kaydetti.

basin-ilan-kurumu-trabzon-sube-muduru-ali-nuhoglu,-rize-olay-gazetesi-ile-2-mart-gazetesi-ve-olay53u-ziyaret-etti--(3).jpgbasin-ilan-kurumu-trabzon-sube-muduru-ali-nuhoglu,-rize-olay-gazetesi-ile-2-mart-gazetesi-ve-olay53u-ziyaret-etti--(2).jpg

basin-ilan-kurumu-trabzon-sube-muduru-ali-nuhoglu,-rize-olay-gazetesi-ile-2-mart-gazetesi-ve-olay53u-ziyaret-etti--(1).jpg