Bir Millet Diriliyor; Bir Ümmet Uyanıyor

Bir Millet Diriliyor; Bir Ümmet Uyanıyor
Tümsiad Rize Şubesi, Türkiye’nin yaşamış olduğu 15 Temmuz Darbe Girişiminin öncesinden başlayıp o gecenin ve sonrasında yaşananların adına düzenlenen bir konferansa imza atıyor.

Çalışmalarında ülke salah ve felahını ilke edinen Tümsiad, ülke genelinde ve yurt dışında her gün durmadan dinlenmeden konferanslar veren İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü bugün memleketi Rize’ de misafir ediyor.

Türkiye tarihinin dönüm noktası olan 15 Temmuz bir milletin yeniden dirilişinin adeta timsali oldu. Miladi takvime göre 2000 yıllı aşkın dünya tarihinin 1000 yılı Türklerin Dünya hâkimiyeti ile geçmişken hicri takvimde 1400 yıllık dünya tarihinin neredeyse %70 i Türk İslam Mührü ile bezenmiştir. Bu milletin dünya İslam coğrafyası üzerinde umut olmuş ve hoşgörüsüyle beklenmiş ve hükümdarlığı özlenmiştir. Baba ocağı Rize’den dünyaya İslam adalet ve yönetiminin muştusunu veren Başkomutanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda Tümsiad ailesi olarak mücadelemize devam edeceğimiz açıktır.

Rize Tümsiad Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetiminin düzenlemiş olduğu “Bir millet diriliyor; bir ümmet uyanıyor” isimli İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katılacağı İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde bu akşam (Perşembe) saat 19.00 da düzenlenecek programa tüm halkımız davetlidir.