Birben: 1 Oy Erdoğan’a, 1 Oy MHP’ye

Birben: 1 Oy Erdoğan’a, 1 Oy MHP’ye
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize il ve ilçe yönetimleri “Bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy MHP’ye” sloganı ile kent genelinde büyük bir kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor.

"Bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy MHP’ye” sloganı ile çalışmalarına devam eden MHP Rize’de yüzler gülüyor. Vatandaştan alınan destekle rekor bir oy artışı ile vekillerini meclise gönderebilmenin hesabını yapan teşkilatlarla vekil adaylarına vatandaşlar da teveccüh gösteriyor.

Güne merkezde esnaf ziyaretleri ile başlayan vekil adayları, akşam iftarda Kırklartepe Köyü (Kandeva)’da 350 kişilik bir iftarla köy sakinleri ile bir araya geldi. Rize 2. sıra milletvekili adayı Avukat Semra Aksu’ya baba ocağında ilgi  büyüktü.

İftar sofrasında bir konuşma yapan 1. Sıra milletvekili adayı Serkan Birben; MHP’nin Rize’den en az bir milletvekili çıkaracak potansiyele ulaştığını belirterek, “Çok şükür ki artık insanlarımızın gönlünde de 2.sıradan 1.sıraya yükseldik. Çok şükür ki milletimiz bizi bağrına bastı ve vekil olarak Rize’mizi temsilen Ankara’ya göndermek için bizimle beraber çalışmalara katılmakta. Çok şükür ki ‘bir oy Cumhurbaşkanına bir oy MHP’ye’ demekte. Sizlerden aldığımız bu güçle mecliste Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a daha da güçlü bir şekilde sahip çıkacağız. Bir daha 15 Temmuzların yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Bir daha Rize’nin ve Rizeli’nin yalnız kalmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

mhp-rizede-secim-calismasi-(2).jpg

Cumhur ittifakının seçim sonrasındaki 5 yılı da kapsadığını ifade eden Birben, “Cumhur ittifakında partilerin hangisine oy verirseniz verin ittifaka güç vermiş olursunuz. Sizlerden istirhamım şu dur ki; bize oy vermeyecekseniz bile AKP’ye oy verin ama asla diğer partilere oy vermeyin. Bizim derdimiz vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüdür. Gerisi bizi hiç ilgilendirmiyor. Amasız fakatsız cumhurun ve devletin yanındayız” diye konuştu.

İftar programında kendisini yalnız bırakmayan komşularına teşekkür eden Semra Aksu ise; bölgenin en önemli geçim kaynağı olan çayın emekçileri Rizeli kadınların sorunlarının çözümü için çalışacağını ve mecliste onların da gür sesi olma yolunda milletvekilliği adayı gösterilmesinin kendisine yeni ve büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek bu görevi kendisine veren parti teşkilatına da teşekkürlerini iletti.

İftar sonrası Salarha’da çay içip vatandaşlarla dertleşen vekil adayları daha sonra Muradiye, Dörtyol ve merkez sahilindeki seçim irtibat merkezinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbette bulundular.

mhp-rizede-secim-calismasi-(3).jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(1).jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(4).jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(7).jpg

mhp-rizede-secim-calismasi-(8).jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(11).jpg

mhp-rizede-secim-calismasi-(13)-001.jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(18)-001.jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(16)-002.jpgmhp-rizede-secim-calismasi-(17)-001.jpg