Birben, Andon'a Tünel, Salarha'ya Duble Yol

Birben, Andon'a Tünel, Salarha'ya Duble Yol
27.Dönemde MHP’den Rize Milletvekili olmak için çalışmalarına devam eden Serkan Birben, gittiği her yerde adeta vekil gibi karşılanıyor.

Birben, Cumhur ittifakı noktasında bilgiler aktarıp, bölgenin sorunlarına hakim olduğunu gösteren, bilgi ve proje konusunda dolu bir aday profili ile vatandaşların takdirini kazanıyor.

Salarha, Muradiye, Anbarlık, Küçükçayır, Kömürcüler, Dörtyol, Elmalı, Yemişlik, Erenler ziyaretlerine bulunan MHP Rize milletvekili adayları, ilçede vatandaşlarla sohbet edip, esnaf ziyaretinde bulundular. Çalışmalarında Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

12-028.jpg

MHP 1.sıra milletvekili adayı olan Serkan Birben; Bölge arazi olarak düz bir zemine sahip bölgenin gelişmesi için duble yolun takipçisi olacağız, dedi. Andon’un hem doğasal faaliyetler olarak hem de suyunun sağlığa olan faydaları üzerine vurgu eden Birben; Andon İkizdere tünelinin yakından takipçisi olacağının sözünü verdi.

23-068.jpg

Küçükçayır’da yoğun bir kalabalığın karşıladığı Birben; buraya ilk kez gelmiyoruz. Küçükçayır Andon teşkilatımız yörenin sıkıntılarını her daim bize iletiyor. ‘Küçükçayır belgemizde eksik olan sağlık ocağının yapılması için gereken adımları atıp takipçisi olacağımıza da söz veriyorum.’ dedi.

02-077.jpg