Birben, Cumhur İttifakı Ruhuna Sahip Çıkacağız

Birben, Cumhur İttifakı Ruhuna Sahip Çıkacağız
Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili Adayı Serkan Birben, 24 Haziran seçimlerinde rekor kırarak Cumhur İttifakının zaferle çıkacağını, Rize'de en az bir vekille Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket partisi (Mhp) Milletvekili adayları Serkan Birben, Semra aksu, Mehmet Can Tüfekçi 24 Haziran Seçimlerine iddialı hazırlanıyor.

ahmet-demirkan.jpg

Cumhur İttifakı Millet Aklı Sloganı ile Rize'de gece gündüz çalışan milletvekili adayları, adeta Rize'yi karış karış geziyor. Dur durak bilmeyen adaylar, seçime kadar tüm seçmenleri ziyaret etmeyi hedefliyor. Gündüz ev ve işyeri ziyaretinde bulunan adaylar iftar programlarına yetişebilmek için ayrı olarak programlarını sürdürüyor.

katircioglu-nakliyat.jpg

İlçelere de ağırlık veren adaylar belirli günlerde seçmen lokma tatlısı dağıtarak, farkındalık oluşturuyor. Vatandaşların sorunları dinleyen adaylar seçmenin karşısına bazen çiçekle bazende oyuncaklarla çıkması seçmenler tarafından takdirle karşılanıyor.

ali-atilgan-003.jpg

Günde ortalama 5 km yol yürüyüp bin kişi ile görüşen Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili adayı Serkan Birben, bu çalışması ile hem sportif anlamda hemde oy anlamında bir rekor kıracakları ifade etti. Parti olarak tüm ekiple sahada olduklarını ifade eden Birben, vatandaşların kendilerine aşırı ilgi gösterdiklerini, kendilerinin de bu ilgiyi boşa çıkarmamak vede sorunlara çözüm bulmak açısından daha çok çalışma sorumluluğu verdiğini söyledi.Birben iktidara talip parti olduklarını, bölgenin sorunlarını ve taleplerini yakından takip ettiklerini ve çözüm stratejileri belirlediklerini belirterek tüm seçmenlerden vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanmalarını ve Rize'de artık mecliste en az bir milletvekili olması gerekir dedi.

21-047.jpg

Kapı kapı dolaşarak seçmene Cumhur İttifakını anlatan vekil adayları Mhp'ye oy vermeyi düşünmeyen seçmene, bize oy vermiyorsanız Ak Parti'ye verin söyleyerek Cumhur İttifakı ruhuna sahip çıkıyor. Cumhur İttifakı konusunda hassas olduklarını ifade eden Birben, şahsi emellerimiz için ülkenin ihtiyaç duyduğu ittifak ruhuna zarar vermek asla kabul edilemez. Görevimizi milleti” CUMHUR İTTİFAKI ÇATISI ALTINDAN TOPLAMAKTIR” bunu büyük harflerle ifade ediyor ve altını çiziyorum. Yarın bu ittifak ruhuna zarar verecekler millete hesabını kendileri vermek zorunda kalır.  Genel Başkanlar bu hususa dikkat ediyorsa herkes dikkat etmekle mükelleftir dedi.

serkan-birben-rize.jpg

İşte Birben'in açıklamaları

24 Hazıran gecesi” CUMHUR İTTİFAKININ” zafer gecesi olacaktır. Bu zaferde 200 vekille MHP mecliste olmasından rahatsız olacak kimsenin olduğuna inanmıyorum. Vatandaşımız MHP'ye gösterdiği sevgiyi mutlaka sandıklara yansıtıp, 15 temmuz gecesinde ve sonrasında olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 200 vekille sahip çıkmamıza müsaade edecektir. Ve bu vekillerin en az biri belki de ikisi RİZE’den gidecektir. dedi.

İftar programı için İyidere ilçesine geçen vekil adayları, iftar sonrası da ilçenin mahalle ve köylerinde çalışmalarına devam etti.