Birben, Cumhurbaşkanımızı bade bıyıklılar değil, hilal bıyıklılar koruyacak!

Birben, Cumhurbaşkanımızı bade bıyıklılar değil, hilal bıyıklılar koruyacak!
26. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili ile 27.dönem MHP Rize Milletvekili Adayı İyidere'de birlikte iftarı açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Serkan Birben ve Mehmet Can Tüfekçi Mhp il yönetimi ile birlikte İyidere İlçesi Denizgören köyünde iftar sofrasına konuk oldu. Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da aynı masada iftar açtı. İftar programı oldukça renkli geçti.

02-073.jpg

Cumhur ittifakı adı altında seçim çalışmalarını beraber hareket eden iki partide, iftarda karşılaşan Hasan Karal ve Serkan Birben renkli görüntüler oluşturdu. Seçim atmosferinin eskisi kadar heyacanlı olmadığı, insanların çok suskun ama kararlı olduğu noktasında görüş birliği olduğunun gözlemlendiği sohbeti vatandaşlar da ilgi ile takip etti. 

b-002.jpg

Akşam namazı için beraber camiye geçen eski vekil ve yeni vekil adayı, namaz sonrası çay eşliğinde sohbete devam etti. Yılmaz Katmer’inde bulunduğu sohbete damgasını vuran söz Serkan Birben’den geldi. Birben "ne mutlu ki sayın Cumhurbaşkanımızı bade bıyıklılar değil, hilal bıyıklılar koruyacaktır” dedi.

birben-001.jpg

Cumhur ittifakının İlk turda kazanılması ve Rize de rekor bir oyla katkı sağlamnası gerektiğinin ifade edildiği sohbette, Mhp'nin 2 vekil ile meclise gidecek olduğunu ifade eden Birben, herkesten en az bir oy istedi. Karşılıklı iltifatların yapıldığı sohbette Birben; Hasan Karal’a hizmetlerin ötürü teşekkür etti.Vatandaşların özlediği bu tablo, düşman çatlatacağa benziyor.

Mhp Milletvekili adayı Birben Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri önünde fotoğraf çektirdi.

serkan-birben-003.jpg