Bireysel Emeklilikte Rize Sağlık-Sen Farkı

Bireysel Emeklilikte Rize Sağlık-Sen Farkı
Rize Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Sağlık Sen üyelerinin Bireysel Emeklilikte Sağlık Sen ayrıcalığını yaşayacak avantajlardan yararlanacağını kaydetti.

Rize Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Ziraat Bankası ile Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği  arasında  01/01/2015 tarihinde yapılan 5 yıllık maaş protokolü  doğrultusunda, iştirakleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş.  ile kurum anlaşması yapıldığını, yapılan anlaşma ile Sağlık Sen üyelerinin farklı avantajlardan yararlanacağını kaydetti.

Anlaşma ile Kamu Hastaneler Birliğine bağlı birimlerde çalışan ve 200 TL minimum ödeme taahhüt veren üyelerin Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. 'nin sunduğu hizmetten Sağlık-Sen farkı ile yararlanabileceklerini ifade eden Yılmaz, protokole dâhil olmayan çalışanların bundan faydalanabilmesi için Sağlık SEN üyesi olma ve 150 TL minimum ödeme şartıyla en az 10 kişiden oluşan bir grup oluşturması gerektiğini belirtti.

bireysel-emeklilikte-saglik-sen-farki-1.jpg

Yılmaz, açıklamasında, üyelerin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını ve üyelerden aldıkları güçle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydederek, “Bireysel emeklilik yaptırmak isteyen üyelerimizin çıkarları ve gelecekleri için anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Üyelerin giriş aidatı ödemeyeceği gibi çıkışa ertelenmiş giriş aidatı ile yönetim gider kesintisinin bulunmayacağını kaydeden Yılmaz, üye eşleri ile 18 yaşından büyük çocukların da bundan faydalanabileceklerini belirtti.