Birinci Olan Yarışmacıya Ağırlığınca Fasulye Ödülü

Birinci Olan Yarışmacıya Ağırlığınca Fasulye Ödülü
Denizli'nin Çameli ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Çameli Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması tamamlandı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Çameli Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması tamamlandı. Yarışmada dereceye giren sporcuya kupasının yanında, ağırlığı kadar fasulye verildi.

Çameli'nde 3'üncüsü düzenlenen Yamaç Paraşütü Mesafe yarışının finali yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı festivale 3 ülkeden toplam 40 yarışmacı katıldı. 6 gün süren festivalde yamaç paraşütçüleri toplamda 5 bin 500 kilometre mesafe kat etti. Yapılan festivalin ardından dereceye giren paraşütçüler, Çameli'nde düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

BİRİNCİYE AĞIRLIĞINCA FASULYE

Yarışmanın birincisi Murat Tüzer, 2'ncisi Daira Krasnova ve 3'üncüsü Hakan Akdere'nin ödüllerini AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar takdim etti. Ödül töreninde birinciye sürprizlerinin olduğunu belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli'nde fasulyesinin altın değerinde olduğunu, bunun içinde birinci olan Murat Tüzer'e ağırlığı kadar fasulye hediye edeceklerini söyledi. Konuşmanın ardından sporcunun ağırlığı kadar olan fasulye çuvalla sporcuya hediye edildi. Ağırlığı kadar olan fasulyeyi alan yarışmanın birincisi Murat Tüzel, fasulye çuvalını havaya kaldırarak, objektiflere poz verdi.

Birinci Olan Yarışmacıya Ağırlığınca Fasulye Ödülü

Birinci Olan Yarışmacıya Ağırlığınca Fasulye Ödülü

Kaynak:IHA