Birlikten kuvvet doğar

Birlikten kuvvet doğar
Demokrat Parti Rize İl Başkanı Tuncer Ergüven'den Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal'a ziyaret.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ve Ergüven muhtelif konuları görüşmek üzere Ak Parti İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.

Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal "yönetime geldiğimiz andan itibaren şehri bir araya getirmek ve ortak amaçlar etrafında birleştirmek hususunda yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Bu birlikteliğin en önemli adımı siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin bu sürece dahil edilmesiyle atılacaktır. Biz Rize’nin kalkınmasının şehir olarak ortak hareket edebilmesine bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu düşüncelerimizi muhalefet partilerimizle paylaşıyoruz. Sağolsun siyasi parti il başkanlarımız bu konuda bizimle aynı heyecanı paylaşıyorlar.

Bugünde Demokrat Parti İl Başkanımız Sayın Tuncer Ergüven bizleri ziyaret etti. Eleştirilerini, görüşlerini, fikirlerini bizlerle paylaştı. Bu iyi niyet varoldukça Rize bir araya gelmeyi ortak amaçlar doğrusunda tüm şehir olarak hareket etmeyi başaracaktır. Bu birliktelikten hiç şüphesiz ki kazanan Rize olacaktır" dedi.