Bıyık'ın CHP Adaylığı Kazmaz'ı Küplere Bindirdi!

Bıyık'ın CHP Adaylığı Kazmaz'ı Küplere Bindirdi!
MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Aday Adayı O. Cem Kazmaz, CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık’a yüklendi.

CHP Rize’den Kenan Bıyık’ın 7 Haziran seçimlerinde 1. Sıra adayı olacak olması MHP MYK Üyesi ve MHP Rize Milletvekili Aday Adayı O. Cem Kazmaz’ı küplere bindirdi. Kazmaz, Bıyık’ın CHP’den aday olmasını eleştirdiği yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

Bugün yerel basınımızda Rize'miz Siyasetinin yenilmeye doymayan pehlivanının, gidilmedik parti bırakmayıp en son AKP'den CHP'ye yatay geçiş yapan Kenan Bıyık'ın sözde demokrasi abideliğine soyunanların ön seçimine çalım atıp CHP'den önümüzde ki Milletvekili Seçimlerinde Rize'den aday olacağı haberleri yer almaktadır.

Kıvrak bir vücut hareketi ile CHP'nin ilan edilen sözde demokrasi anlayışı ön seçimine çalım atılması daha önce Genel Merkezlerine çağrı yaparak bazı sert açıklamalarda bulunan diğer adaylar ile CHP'nin kendi iç sorunu olmakla beraber bizim asıl üzerinde durmamız gereken nokta adaylık açıklamasının nerede yapıldığıdır.

Kenan Bıyık adaylık açıklamasını başka yer kalmamış gibi İstanbul Rize Günleri etkinliklerinde asılan Kürtçe afişin gölgesinde  yaparak aslında kimlere hizmet edeceğini, kimler tarafından desteklendiğini ve kimlerin ön safta askeri olacağını ilan etmiştir. Bu zihniyet Atatürk'e "Kefere Kemal" diyen, Türklük ve Atatürk Düşmanı bölücü oldukları bilinen uzantılar ve KCK bağlantılı oldukları iddia edilenlerle Laz Enstitüleri açan, AKP'nin Güneydoğu Anadolu'da ki ihanet projesine tersten HDP üzerinden pas atan, göz kırpanların duygu ve düşüncelerinden başka bir şey değildir. Şimdi bunlardan beklenen Rize Kamuoyu önünde Kürtçe afiş açmaktan sonra Kürtçe sloganlarla, Türk Ulus Devleti Miladını doldurdu naraları ile  seçim kampanyalarını süslemeleridir.