Bölge Üniversite Rektörlerinden RTEÜ Rektörü Karaman'a Tebrik Ziyareti

Bölge Üniversite Rektörlerinden RTEÜ Rektörü Karaman'a Tebrik Ziyareti
Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan üniversitelerin rektörleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan Artvin Çoruh Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Rektörleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın konuğu oldular.

Ziyarette, daha önce olduğu gibi yeni dönemde de bölge üniversiteleri arasındaki birliktelik ve dayanışmanın daha da artması, büyüyen ve hızla gelişen üniversiteler arasında sosyal ve bilimsel alanlarda birlikte çalışma konuları ele alındı.

bolge-universite-rektorlerinden-rteu-rektorune-tebrik-ziyareti-(4).jpgbolge-universite-rektorlerinden-rteu-rektorune-tebrik-ziyareti-(5).jpgbolge-universite-rektorlerinden-rteu-rektorune-tebrik-ziyareti-(3).jpgbolge-universite-rektorlerinden-rteu-rektorune-tebrik-ziyareti-(2).jpg

bolge-universite-rektorlerinden-rteu-rektorune-tebrik-ziyareti-(1).jpg