Bölgesel Amatör Lig'de Rize ve Giresun Ekipleri Karşı Karşıya

Bölgesel Amatör Lig'de Rize ve Giresun Ekipleri Karşı Karşıya
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 17. hafta heyecanı pazar günü Rize ve Giresun ekiplerini karşı karşıya getirecek. Lider Smart Holding Çayelispor, 1926 Bulancakspor'a konuk olurken, Rize Özel İdarespor da Görelespor'u ağırlayacak.

Rize ekipleri Smart Holding Çayelispor ve Rize Özel İdarespor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 17. hafta maçlarında Giresun takımları 1926 Bulancakspor ve Görelespor ile karşılaşacak. Çayelispor, 1926 Bulancakspor'u yenerek liderliğini pekiştirmek isterken, Rize Özel İdarespor da Görelespor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Lider Çayelispor, Bulancak Deplasmanında

37 puanla liderlik koltuğunda oturan Smart Holding Çayelispor, yarın (Pazar günü) 13.00'te Giresun'da Bulancak İlçe Stadı'nda 1926 Bulancakspor ile karşılaşacak.

Lider Çayelispor son hafta maçında sahasında Trabzon Kireçhane'yi, 1926 Bulancakspor ise deplasmanda Görelespor'u aynı skorla 2-0 mağlup etmişti.

Ligin ilk devresinde Rize'de oynanan karşılaşmayı Çayelispor 2-0 kazanmıştı.

Rize Özel İdarespor, Görelespor'u Konuk Ediyor

Aynı grupta yer alan Rize Özel İdarespor ise 13.00'te Şenol Birol Futbol Sahası'nda Görelespor'u konuk edecek.

Takım kaptanı Fatih Kaan Arıman'ın vefatı nedeniyle ertelenen maçta hafta içi Palandöken Belediyespor'u 3-0 ile geçerek moral bulan Özel İdarespor, sahasında oynayacağı Görelespor maçını da kazanarak alt sıralardan kurtulmak ve küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Karşılaşma öncesinde Rize Özel İdarespor 15 puanla 11. sırada yer alırken, Görelespor ise 17 puanla 8. sırada bulunuyor.

Ligin ilk devresinde Giresun'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum