Borsa'dan Başkan ve Yardımcısına Kutlama Ziyareti

Borsa'dan Başkan ve Yardımcısına Kutlama Ziyareti
Rize Ticaret Borsası Yönetimi, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Personelden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’ya tebrik ziyaretinde bulundu.   

Ticaret Borsası heyetini belediyede görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Reşat Kasap, iş birliği içerisinde vatandaşlarımız için,  sorunsuz bir Rize oluşturma adına hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

rize-ticaret-borsasi’ndan-resat-kasapa-ziyaret-1.jpg

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ise Başkan Kasap’a Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biri olan Rize’de  memleketimizde hizmet adına yapacakları tüm projelerine Ticaret Borsası olarak destek olacaklarını söyledi.

rize-ticaret-borsasi’ndan-resat-kasapa-ziyaret-2.jpg

rize-ticaret-borsasi’ndan-resat-kasapa-ziyaret-3.jpg

Ticaret Borsası heyetindekiler Başkan Kasap’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Rize Belediyesi Personelden Sorumlu Başkan Yardımcısı seçilen İsmail Hakkı Soba’ya da tebrik ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

rize-ticaret-borsasi’ndan-ismail-hakki-sobaya-ziyaret.jpg

rize-ticaret-borsasi’ndan-ismail-hakki-sobaya-ziyaret-1.jpg