Borsa'dan Tanıtım Kitapçığı

Borsa'dan Tanıtım Kitapçığı
Rize Ticaret Borsası'nca (RTB) çay ihtisas borsasının tanıtımı için kitapçık hazırlandı.

RTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, cep kitapçığı şeklinde 20 bin adet basılan kitapçığı özellikle müstahsile ulaştırarak kafalardaki soru işaretlerine cevap vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Cep kitapçığında vatandaşların ''borsanın ne olduğu, nasıl çalıştığı, ne faydası olacağı'' gibi sorulara cevap bulacaklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: ''Kamuoyunda uzun süreden beri çay ihtisas borsası hakkında olumlu ya da olumsuz çeşitli yorumlarda bulunuluyor. Ancak bu bilgilerin yetersiz olduğunu gözlemledik. Bölgemizde yaşayan bir milyon insanın geleceğini ilgilendiren böyle bir konuda yeterince bilgi sahibi olunmadan yapılan yorumlar ve ileri sürülen iddialar toplumu yanlış yönlendirir. Halkımızın çay ihtisas borsası konusunda bilgi sahibi olması için hazırladığımız bu kitapçıkta borsa hakkında merak edilen bütün konular anlatılmaktadır.''

Erdoğan, kitapçığı çeşitli dağıtım kanallarıyla halka ulaştıracaklarını, ayrıca isteyenlerin borsadan da temin edebileceklerini bildirdi.