Boşanma davasında meydan dayağı (VİDEO)

Boşanma davasında meydan dayağı (VİDEO)
Boşanma davası sonrası adliye önünde çıkan kavgada, eşiyle boşanmak istemeyen öfkeli koca, karısıyla arasının bozulmasına neden olduğunu ileri sürdüğü kayınbiraderini, yanındaki arkadaşı ile birlikte tekme tokat dövdü.

Eşiyle aralarında bir süredir geçimsizlik olduğu için evi terk ederek annesine evine sığınan Elmas Daşdemir, duruşmaya erkek kardeşi Serdar Kırıkaslan ve annesi ile birlikte geldi.

Mahkemede Elmas Daşdemir, kocasından boşanmak istediğini belirtirken, Mehmet Daşdemir ise 2 çocukları olduğunu ve eşini çok sevdiğini belirterek boşanmak istemediğini söyledi. Duruşma 3 ay sonrasına ertelendi.

Taraflar mahkeme çıkışı bu yüzden tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce, öfkeli koca Mehmet Daşdemir, eşiyle aralarının açılmasından sorumlu tuttuğu kayınbiraderi Serdar Kırıkaslan'ın üzerine yanındaki arkadaşı C.K. ile birlikte saldırdı.

Yediği tekme ve yumruklar sonrası ağzı yüzü kanlar içinde kalan gencin yardımına ablası koştu. Ancak genç kadın, kavgayı aralamakta yetersiz kaldı. Koca Mehmet Daşdemir ile yanındaki arkadaşı, olaydan sonra kaçarken, Elmas Daşdemir ile kardeşi, polis merkezine giderek, saldırganlarla ilgili şikayetçi oldu.