Bu fotoğraf CHP'yi karıştırdı

Bu fotoğraf CHP'yi karıştırdı
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün PKK tarafından kaçırılma olayının ardından ikinci kez bir olayla yine gündemde...

Daha önce kendisini kaçıran PKK'lılara "İyi Çocuklar" diyen CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Paris'te suikaste uğrayan PKK'nın Avrupa kanadının 2 numarası Sakine Cansız'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunması CHP'yi fena halde karıştırdı.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Fransa'da suikast sonucu öldürülen üç PKK'lı için Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne gerçekleştirdiği ve Twitter'den fotoğrafını da paylaşarak duyurduğu taziye CHP'yi karıştırdı.

Olayın öğrenen CHP lideri Kılıçdaroğlu tepki gösterirken CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise konuyla ilgili ağır tweetler attı

Aygün, 'Ailelere başsağlığı diledik' mesajını atarken, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise twitter üzerinden Aygün'e sert tepki gösterdi.

CHP'li Milletvekili Kulkuoğlu konuyla ilgili "PKK'lı teröristlerin PKK bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" dedi.

Kulkuloğlu, önce  "PKK bayraklı terörist resimleri önünde poz verenleri kınıyorum o yol benim yolum değil o yola girenler benim yoldaşım olamaz" sonra "PKK'lı teröristlerin PKK bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" diye tweet attı.

bu-fotograf-chpyi-karistirdi.jpg

KILIÇDAROĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ

Çin Komünist Partisi'nin daveti üzerine Pekin'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Hüseyin Aygün'ün PKK'lı ailesine taziye ziyareti için "Siyasette herkesin sorumlu davranması lazım. Sorumluluk kavramı vardır. Boş bir kavram değil. Siyasi partilerde her üyenin, partinin koyduğu kural ve ilkelere özenle uyması lazım" şeklinde değerlendirdi.