Bu Fotoğraflar 23.50’de Çekildi

Bu Fotoğraflar 23.50’de Çekildi
Rize’yi etkisi altına alan kar yağışının ardından başlatılan yol açma ve temizleme çalışmaları gece gündüz demeden devam ediyor.

Rize şehir merkezinde yarım metreye, ilçelerde ve yüksek kesimlerde ise 2 metreye yakın yağan karın ardından kapanan köy ve mahalle yollarının ulaşıma açılması için başlatılan yol açma ve temizleme çalışmaları gece gündüz demeden hızla devam ediyor.

kar-temizleme-calismalari-rize-(3).jpg

Rize İl Özel İdaresine bağlı ekipler köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına ara vermeden devam ederken şehir merkezinde de karayolları ile Rize Belediyesi ekipleri aynı şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İş makineleriyle çalışan ekiplere zabıta personeli de eşlik ederken belli bölgelerde yığınlanan karlar iş makineleri aracılığıyla kamyonlara doldurularak denize boşaltılıyor. Ayrıca tuzlama ekipleri de açılan yollara tuz dökerek buzlamanın önüne geçmeyi hedefliyor.

kar-temizleme-calismalari-rize-(10).jpg

Öte yandan kar yağışı ver hava muhalefetinin neden olduğu elektrik kesintilerinin giderilmesi için de Aksa Elektrik’e bağlı ekiplerin, yolu açılan köy ve mahallelerde elektrik kesintilerinin giderilmesi için çalışmalarını gece boyunca devam ettirdiği bilgisine ulaşıldı.

Tüm ekiplerin çalışmalarını sabaha kadar ara vermeden sürdüreceği öğrenildi.

kar-temizleme-calismalari-rize.jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(1).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(2).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(4).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(5).20131213003008.jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(6).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(7).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(8).jpg

kar-temizleme-calismalari-rize-(9).jpg