Bu Hediye Sizin Olabilir

Bu Hediye Sizin Olabilir
Fakir Nitro 1800WATT Elektrikli Süpürgeye ücretsiz sahip olmanın detayları haberimizde…

olay53 ile işbirlikçi firmalar ortaklığında düzenlenen “olay53 haberlerine Ad ve Soyadıyla en fazla yorum yazan ve yorumu onaylanan kişi kazanıyor” yarışması 3. kez düzenlenecek. Yarışma sonunda kazanacak talihlinin hediyesi ise Galeri Muzaffer Beko Mağazası tarafından verilecek olan Fakir Nitro 1800 Watt kağıt torbalı, döver başlıklı elektrikli süpürge.

galeri-muzaffer-beko-magazasi.jpg

Peygamberimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevî (Hicri Rebiulevvel ayının 12. gecesi), asırlardır milletimiz tarafından "Mevlid Kandili" olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, yüzyıllar önce bir ilim ve kültür bayramı şeklinde kutlanan mevlid geleneğini canlandırmayı amaçlamış, bu düşünce ile de Peygamberimizin doğum gününü içine alan haftayı, "Kutlu Doğum Haftası" olarak ilân etmiş ve her yıl 14- 20 Nisan tarihleri arasında “Kutlu Doğum Haftası" kutlamaları gerçekleşmektedir.

Galeri Muzaffer Beko Mağazası tarafından hediyesi verilecek yarışmamız 14 – 20 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır. Fakir Nitro 1800 Watt elektrikli süpürgeye ücretsiz sahip olmanız için yapmanız gereken olay53’te yer alan haberlere belirtilen tarih aralığında ad ve soyadınızla yorum yazmak olacak.

fakir-nitro-1800-watt-elektrikli-supurge-1.jpg

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlayacağımız "Kutlu Doğum (Hz. Peygamberi Anma ve Peygamberlere Saygı) Haftası"nın hepimize mübarek olması temennisiyle…