Olay53.com
22 Mayıs 2012 Salı
Abdurrahim Albayrak Rizespor'a Başkan Olacak mı? - VİDEO
Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Rize Valisi Müsteşar Oldu
Rize'de Yasak Aşk Cinayeti
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
21 Şubat 2012 Salı 18:23

Bu İmza Rize'ye Çok Yakışacak!

Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Fakülte sekreteri Mustafa Çakır, adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olması planlanan...

Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Fakülte sekreteri Mustafa Çakır, bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olması planlanan Rize Üniversitesinin yeni logosunda Başbakan Erdoğan'ın imzasının da olması yönünde bir logo paylaştı.

ÇAKIR'dan Başbakan'ın imzasının üniversite logosunda olması isteği

Rize'de 2006 yılında kurulan Rize Üniversitesinin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi için üniversite senatosunca alınan karar Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) bildirilmişti. YÖK de kararı onayladıktan sonra TBMM'ye göndermişti. Rize Üniversitesi'nin adının, TBMM'de onaylanmasının ardından Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi olması planlanıyor.

Rize Üniversitesi İİBF fakülte sekreteri Mustafa Çakır facebooktaki sayfasında, adının değişmesi gündemde olan Rize Üniversitesinin yeni oluşturulacak logosunda Başbakan Erdoğan'ın imzasının da yer aldığı bir logo tasarımı paylaştı.

recep-tayyip-erdogan-imzasi.jpg

Çakır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, facebookta paylaştığı logoyu resmi bir öneri olarak hazırlamadığını belirterek, ''Hazırladığım logo şahsi fikrimdir. Bununla ilgili herhangi bir yere müracaat da yapmadım. Sadece böyle bir logo hazırlayarak facebooka koydum'' dedi.

mustafa-cakir.20120221182402.jpg

Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur
YORUMLAR
R..T..E
Gönüldaş
İktidar Değişince imzada kalkar isimde kalkar Kemal Atatürk olur ismi diyen Arkadaşa SESLENİYORUM.Üniversitemizin isminin Kemal Atatürk Üniversitesi olmasından biz gurur duyarız.Ama Recep Tayyip ERDOĞAN ismini çekemeyen senin gibilerdir.Senin gibiler 10 yıldaki ekonomik gelişmeleri yapılan reformları da çekemezler.Sana bişey söyleyeyimmi : İP BİZİ ŞEHADETE KAVUŞTURUR BİZİM İSTEDİĞİMİZDE ŞEHADETE KAVUŞMAKTIR SEN RAHAT OL.DEĞİŞSİN DENGELER ALLAHIN DENGELERİNİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ.BÜYÜK USTA SÖYLÜYOR ZATEN BİZ BU YOLA KEFENİMİZİ GİYEREK ÇIKTIK!!!
29 Şubat 2012 Çarşamba 15:25
ıktıdar deyışınce bu ımzada kalkacak
sosyal demokrat
iktıdar deyışınce bu ımzada kalkacak rıze universıtesının adı mustafa kemal ataturk unıversıtesı olacak şimdı ne edersenız edın sızı ip paklar dengeler deyışıyor
25 Şubat 2012 Cumartesi 14:06
artık
yok
yok artık neler okulların bahçesine heykelinide dikin adamın bari abartmayın adamı gıcık kaptıracaksınız millete...
23 Şubat 2012 Perşembe 15:49
RİZE