Bu İşletmede Damat Ve Geline Yeme İçme Ücretsiz

Bu İşletmede Damat Ve Geline Yeme İçme Ücretsiz
Eskişehir'de faaliyet gösteren bir lokanta gelin ve damada ücretsiz yeme içme imkanı sunuyor.

Eskişehir'de faaliyet gösteren bir lokanta gelin ve damada ücretsiz yeme içme imkanı sunuyor. Yemekler, yeni evlenecek çiftlere düğün hediyesi olarak veriliyor. Çiftlerin yemekten yaralanması için gerekli olan tek şart ise gelinlik ve damatlıkla lokantaya gelmeleri.

Eskişehir esnafının bir çoğu güzel uygulamaları ile vatandaşların ilgisini çekiyor. Son olarak Ali Erken isimli lokanta sahibi Eskişehir'de yeni bir uygulamaya imza atarak, gelin ve damatlara ücretsiz olarak sınırsız ikramlarda bulunuyor. Kampanya ile hem Eskişehir halkına hem de gelin ve damatlara katkıda bulunmak istediklerini anlatan lokanta sahibi Ali Erken, "Böyle güzellik düşündük. Gelin ve damadımızın yemesi de içmesi de sınırsız bizden olsun dedik. Değişik bir moral olsun istedik. Gelenleri gelinliği ve damatlığı ile beraber bekliyoruz. Değişik değişik uygulamalar yapmaya devam edeceğiz. Sünnet çocuklarına da bedava yemek vermeye başlayacağız" dedi.

"BÖYLE KAMPANYALARA DEVAM EDECEĞİZ"

Gelin ve damatlara bedava yemek verme fikrinin akıllarına nasıl geldiğinden bahseden Erken, "İzmir'de de bir arkadaşımız yapmıştı. Özel günleri insanlara daha da güzel bir şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Bir de bir ustam var. Ustam da bu fikri bana söyledi. Yaptık ve güzel tepki aldık. Yani hiç sıkıntı yok. Böyle kampanyalara devam da edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu İşletmede Damat Ve Geline Yeme İçme Ücretsiz

Bu İşletmede Damat Ve Geline Yeme İçme Ücretsiz

Kaynak:IHA