Bu kızla gezmenin bedeli 40 bin TL.

Bu kızla gezmenin bedeli 40 bin TL.
Kız arkadaşımızla gezdin diye 40 bin TL istediler...

İzmir'de bir kişi, bazı kişiler tarafından kendisine bir bayanın tanıştırıldığını, tanıştığı bayanla yemek yerken yanlarına gelip "Sen bizim kız arkadaşımızla nasıl yemek yer, gezersin. Bunun bir bedeli var" diyerek kendisinden 40 bin TL talep ettiklerini belirterek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine başlatılan çalışma sonunda biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de, C.K. isimli bir kişi, emniyet müdürlüğüne başvurarak kendisine bir bayanın tanıştırıldığını ve bu bayan ile yemek yedikleri sırada beş kişinin yanlarına gelip; "Sen bizim kız arkadaşımızla nasıl yemek yer, gezersin. Bunun bir bedeli var" diyerek kendisinden tehdit ile 40 bin TL istediklerini beyan etti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma ile paranın verilmesi hususunda buluşma noktasını belirledi. Seri numaraları alınmış para ile birlikte buluşma noktasına giden C.K. isimli şahıs kendisinden parayı almak için gelen H.Y., C.B., M.A., Ş.B. ve Ö.K. isimli şahıslara parayı verdi. Şahıslar parayı aldıktan sonra bölgede tedbir alan Gasp Büro Amirliği ekipleri şahısları yakaladı.

Ekipler yaptıkları çalışmada C.K. isimli şikayetçi ile arkadaşlık kurarak yemeğe çıkan S.D. isimli bayanı da gözaltına aldı. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.