Bu kurbanı alana promosyon hediyesi

Bu kurbanı alana promosyon hediyesi
Kurban Bayramı'na İki Gün Kala Rize'de Kurban Pazarında Promosyonlu Kurbanlık Satışları Büyük İlgi Çekiyor.

Kurban Bayramı'na iki gün kala kurbanlık pazarlarında promosyonlu kurbanlık satışları büyük ilgi çekiyor.

Rize'de Taşlıdere Çay Fabrikası yanındaki tır parkında kurulan hayvan pazarında, bir kurbanlık hayvan satıcısı, satışa sunduğu 1 ton 200 kilogramlık tosununu satın alan vatandaşa, yanında çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge veriyor.

Bu sene Rize Belediyesi'nin organizasyonuyla Taşlıdere Çay Fabrikası yanındaki tır parkında kurulan hayvan pazarında 7 bin 500 TL değerindeki, yaklaşık 1 ton 200 kilo gelen tosunu alana yanında çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge vereceğini söyleyen Artvinli hayvan satıcısı Salih Aksu, kurban pazarında ilgiyi üzerine çekti.

Daha önce Samsun'da promosyon olarak satışa sunulan kurbanlık hayvanlardan esinlenerek böyle bir uygulama başlattığını ifade eden kurban satıcısı Aksu, Polat ismini verdiği tosununu alana, promosyon olarak çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge vereceğini söyledi.

Yaklaşan Bayram sebebiyle böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade eden satıcı Aksu, amaçlarının satışlardan eli yanan vatandaşın bir nebze olsun yüzlerini güldürmek olduğunu kaydetti.