Bu Okuldaki Öğrencilerin Yarısı Lisanslı Sporcu

Bu Okuldaki Öğrencilerin Yarısı Lisanslı Sporcu
Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda, "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile yola çıkan idareciler, 215 öğrencinin 112'sini...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda, "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile yola çıkan idareciler, 215 öğrencinin 112'sini lisanslı sporcu yaptı.

Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda spora büyük önem verilirken, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras ve Emre Ulus'ın gayretleri sonucu öğrencilerin yarısı lisanslı sporcu oldu. Sosyal faaliyetlerin akademik başarıyı da artırdığını anlatan Okul Müdürü Abdullah Erez, "İlk olarak öğrencilerimize sporda yenmek ve yenilmekten önce sportmence, saygı ve sevgi içinde mücadele etmeyi öğretmeye çalıştık. Çünkü hayatlarının başında olan öğrencilerimize hayatın kendisinin mücadele olduğunu ve mücadele edenin her zaman başarıya yakın olduğunu hissettirmeye çalıştık. Bunda, okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras ve Emre Ulus'un büyük gayretleri oldu. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Müdür Yardımcısı İlkay Karabacak ve Okul Aile Başkanı Mithat Gürcan, maçlar ve antrenmanlar nedeniyle öğrencilerin derslerden geri kalmamaları için büyük çaba gösteren okulumuz öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için" dedi.

(Fatma Talay/İHA)

Kaynak:IHA