Bu Olay Ancak Filmlerde Yaşanır

Bu Olay Ancak Filmlerde Yaşanır
Evli olan kız kardeşi B.G'yi tanımadığı bir otomobile binerken gören Cengiz K., aracın üzerine atladı.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, evli olan kız kardeşi B.G'yi tanımadığı bir otomobile binerken gören Cengiz K., aracın üzerine atladı. Yaklaşık 1 kilometre üstünde gittiği otomobilin 3 araca çarpması sonucu Cengiz K., kardeşi B.G. ve sürücü T.Ü. hafif yaralandı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde, Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kaymakamlık Konutu önünde evli olan kız kardeşi 31 yaşındaki B.G'yi tanımadığı bir otomobile binerken gören 30 yaşındaki Cengiz K., 31 yaşındaki T.Ü. yönetimindeki 09 LT 641 plakalı otomobilin üstüne atladı. Cengiz K., hareket eden otomobilin üzerinde yaklaşık 1 kilometre gitti. Bir süre sonra kasaplar halinin önünde kontrolden çıkan otomobil, Hasan Ali Taşkesen yönetimindeki 35 UCU 25 plakalı otomobile, ardından park halindeki Eray Ereğli'ye ait 09 LT 977 otomobile son olarak da Özgür Köse'ye ait 09 LS 772 plakalı kamyonete çarptı. Araç, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin ön camından içeri girerek durabildi.

2.20111121024824.jpg

Kazada, Cengiz K., kızkardeşi B.G. ve otomobil sürücüsü T.Ü. yaralandı. Vatandaşlar kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan 3 yaralı ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Sürücü T.Ü.'nün alkollü olduğu ileri sürüldü.