Bu Üçlü Rize'ye Geliyor!

Bu Üçlü Rize'ye Geliyor!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TURMOB Başkanı Nail Sanlı, Yeni Türk Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısına katılmak üzere Rize'ye gelecek.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)'dan yapılan açıklama ile, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Başkanı (TURMOB) Nail Sanlı, 23 Mart 2012 Cuma günü saat:14.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Yeni Türk Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısına katılmak üzere Rize'ye geleceği bildirildi.

RTSO'nun üyelerini davet ettiği bilgilendirme toplantısına katılmak isteyenlerin TOBB internet sitesinden www.tobb.org.tr yer alan Online Kayıt formunu doldurmaları gerektiği açıklanarak şunlar kaydedildi: Online Kayıt formunu dolduranlara İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde kurulacak olan ONLINE KAYIT YAPTIRAN MASASI kanalıyla hızlı giriş imkanı sağlanacak. Online kayıt işlemi yaptırmadan toplantıya katılacak üyelerin kayıt masasına uğrayarak kayıt yaptırmaları gerecek.